Pareri Dieta Dukan


[+] Click pe imagine pentru a o mari.

Imaginea este folosită doar cu scop informativ.

Vezi website
Detalii notare

Excelent
0

Foarte bun
1

Bun
0

Slab
1

Foarte slab
0


Bun

Nota: 3/5
Calculata din 2 pareri.

Dieta Dukan este un regim proteic impartit in patru faze: etapa de atac, etapa de croaziera, etapa de consolidare si etapa de mentinere. In principal se bazeaza pe consumul de: carne, oua, lactate si limitarea consumului preparatelor ce contin carbohidrati. Pentru a putea mentine kilogramele dupa parcurgerea celor 4 etape alimentatia zilnica trebuie sa fie apropiata de cea din etapa 4 (de mentinere) fiind putin mai permisiva.


2 pareri

Nume:
Mihai

Localitate:
Pitesti
- Slab
Parere adaugata pe 10.08.2013

Eu am incercat sa tin aceasta dieta pentru ca aveam nevoie urgenta sa slabesc 15 kg si dupa aproximativ 3 saptamani am inceput sa am migrene si sa fiu foarte obosit. Am hotarat sa inchei aceasta dieta incepand sa mananc lucruri care sunt interzise dupa aproximativ prima etapa, lucru care nu a fost foarte intelept pentru ca am pus pe mine 5 kg. Am consultat un nutritionist si mi-a explicat ca nu e bine sa renunti la dieta Dukan imediat dupa prima etapa. Acum am un regim special de lunga durata facut de catre doctor pe baza unui consult amanuntit. Va recomand sa consultati un specialist inainte de a incepe sa urmati acesta dieta.

Va este de folos aceasta parere? DA
/ NU

Nume:
Simona

Localitate:
Brasov
- Foarte bun
Parere adaugata pe 10.08.2013

Am tinut dieta Dukan, si inca o mai tin, personal sunt foarte multumita, in aproximativ o luna am slabit cam 9 kg. As dorii sa continui dar deocamdata incerc sa ma mentin. Consider ca este o dieta completa pentru ca te invata cum sa-ti alegi ingredientele pe care le vei manca. Eu una am facut analizele dupa 1 luna si 2 sapt si mi-au iesit foarte bune, cred ca tine foarte mult de organismul fiecaruia pentru ca am colege carora li s-a facut rau. Mie una imi place dieta si o recomand tuturor celor carora doresc sa slabeasca.

Va este de folos aceasta parere? DA
/ NU


Nume
Email
Localitate

Acorda calificativ
Foarte bun (4/5)
Toate campurile sunt obligatorii inclusiv adresa de e-mail
(aceasta NU va fi facuta publica).
Va rugam ca in continutul parerii dumneavoastra sa folositi
un limbaj adecvat.


Parere


Captcha:

Nume
Email
Localitate
Intrebare


Captcha: