Pareri Auto

16 pareri pentru 13 repere din categoria Auto
Ordoneaza dupa

Pareri Citroen C5

- Foarte bun
Nota: 4/5 din 2 pareri

"Sunt la al doilea Citroen C5. Primul a fost un 2.2 HDI si mi s-a parut chiar mai rafinat decat cel pe care il am acum (2.0, echipare medie). E foarte bun la drumuri..."

Pareri Midland Alan 248XL

- Foarte bun
Nota: 4/5 din 2 pareri

"Design reusit, butoanele de jos sunt moi si confortabile, foarte bine gandit si reglajul sensibilitatii si al microfonului, interesant ca afiseaza si frecventa, nu..."

Pareri Anvelope Pirelli Sottozero

- Foarte bun
Nota: 4/5 din 1 pareri

"Merg de doua ierni cu aceste anvelope si sunt foarte multumit de ele. Nu am ramas impotmolit nicaieri si stau intr-o zona in care se nu prea se dezapezeste. Singurul..."

Pareri Anvelope Nokian WR

- Excelent
Nota: 5/5 din 1 pareri

"Am anvelope Nokian WR G2 de 3 ani. Pot sa spun despre ele ca sunt silentioase, sunt moi si confortabile, aderenta la franare si accelererare foarte buna. Pe zapada..."

Pareri Anvelope Vredestein Snowtrac 3

- Excelent
Nota: 5/5 din 1 pareri

"Anvelope excelente, eu unu nu am reusit sa raman inzapezit cat le-am avut pe masina. Ceea ce am remarcat a fost zgomotul foarte redus, chiar si cand sezonul este spre..."

Pareri Anvelope Bridgestone LM32

- Foarte bun
Nota: 4/5 din 1 pareri

"Anvelope excelente, am ramas surprins cand am vazut cum se comporta pe zapada, riscul de a ramane impotmolit este aproape zero. Se comporta destul de bine si pe..."

Pareri Anvelope Barum Polaris 3

- Foarte bun
Nota: 4/5 din 1 pareri

"Am doua ierni cu aceste cauciucuri si sunt foarte multumit de ele. Sunt destul de silentioase si confortabile, se comporta excelent pe zapada. Sunt ok si pe ploaie..."

Pareri Anvelope BFGoodrich WinterG

- Bun
Nota: 3/5 din 1 pareri

"Am achizitionat aceste anveope anul trecut si nu am avut probleme. Nu pot spune ca sunt extraordinare, dar iti faci treaba cu ele. "

Pareri Anvelope Bridgestone Blizzak Nordic

- Excelent
Nota: 5/5 din 1 pareri

"Am achizitionat aceste anvelope anul trecut si nu regret deloc decizia luata. Sunt excelente pe zapada si gheata, te simti in siguranta. Excelente si pe ploaie, merita..."

Pareri Anvelope Goodyear Eagle UltraGrip

- Excelent
Nota: 5/5 din 1 pareri

"Anvelope excelente, aproape ca nu se simte diferenta intre acestea si cele de vara. Aderenta excelenta in toate conditiile de vreme. Merita toti banii."
Subcategorii
Autoturisme (1)
Piese auto si accesorii (11)
Altele (1)