Pareri Electronice si electrocasnice

11 pareri pentru 8 repere din categoria Electronice si electrocasnice
Ordoneaza dupa

Pareri Rikomagic MK802 IIIS

- Foarte bun
Nota: 4/5 din 2 pareri

"Foarte util pentru cei ce au achizitionat un televizor in urma cu 1-2 ani si acum tanjesc dupa un SMART TV. Acest Android TV Box transforma televizorul clasic intr-un..."

Pareri Espressor Philips Saeco HD8743

- Foarte bun
Nota: 4/5 din 1 pareri

"Am acest aparat de 3 luni si il folosesc zilnic. Zi de zi e foarte comod de utilizat mai ales de dimineata cand te grabesti. Apesi pe buton si gata cafeaua. Cafeaua..."

Pareri Remington S9500

- Excelent
Nota: 4.5/5 din 2 pareri

"In comparatie cu vechea placa este foarte usoara si se incinge aproape instant, nu mai trebuie sa pun placa "la incalzit". Poti sa setezi exact temperatura pe care o..."

Pareri Remington PG520

- Foarte bun
Nota: 4/5 din 1 pareri

"Este un set excelent pentru indepartarea parului de pe aproape tot corpul. Toate lamele au tehnologie de autoascutire, bateria tine aproape 1 ora, capetele sunt..."

Pareri LED Horizon 32HL605

- Bun
Nota: 3/5 din 1 pareri

"Un televizor foarte OK raportat la pret. Are 2 intrari HDMI si chiar si un slot CI+ sa poti receptiona canale digitale fara media boxul de la compania de cablu. Il am..."

Pareri Samsung 32EH5000 LED Full HD 80 cm,

- Foarte bun
Nota: 3.5/5 din 2 pareri

"Pret bun; calitate imagine foarte buna mai ales daca ai un receiver HD. Cautarea automata a programelor dureaza cam mult (aprox 10 minute); meniul este putin cam greoi..."

Pareri Nescafe Dolce Gusto Melody3 Krups

- Foarte bun
Nota: 4/5 din 1 pareri

"recomand! cea mai buna cafea pt dimineata, e foarte rapid si rezultatul foarte gustos, singurul lucru care nu-mi place e chestia aia care ar trebui sa fie..."

Pareri Samsung VCC4590H3W/BOL

- Excelent
Nota: 5/5 din 1 pareri

"Am acest aspiratot de aproape 6 luni, si sunt foarte multumita de el. Este foarte comod ca nu trebuie sa ai grija sacilor de praf doar golesc compartimentul, il spal..."