Pareri Electronice si electrocasnice

11 pareri pentru 8 repere din categoria Electronice si electrocasnice
Ordoneaza dupa

Pareri Rikomagic MK802 IIIS

- Foarte bun
Nota: 4/5 din 2 pareri

"Din cauza ca e mic se incalzeste putin, pentru ca el e alimentat prin usb nu merg puse HDD-uri fara alimentare exterioara. Se misca super OK in android si acceptabil..."

Pareri Espressor Philips Saeco HD8743

- Foarte bun
Nota: 4/5 din 1 pareri

"Am acest aparat de 3 luni si il folosesc zilnic. Zi de zi e foarte comod de utilizat mai ales de dimineata cand te grabesti. Apesi pe buton si gata cafeaua. Cafeaua..."

Pareri Remington S9500

- Excelent
Nota: 4.5/5 din 2 pareri

"Sunt extrem de multumita de aceasta placa. Mi-am indreptat parul rapid si usor, placile ceramice aluneca prin par. A doua zi inca se mai vede ca am avut parul intins...."

Pareri Remington PG520

- Foarte bun
Nota: 4/5 din 1 pareri

"Este un set excelent pentru indepartarea parului de pe aproape tot corpul. Toate lamele au tehnologie de autoascutire, bateria tine aproape 1 ora, capetele sunt..."

Pareri LED Horizon 32HL605

- Bun
Nota: 3/5 din 1 pareri

"Un televizor foarte OK raportat la pret. Are 2 intrari HDMI si chiar si un slot CI+ sa poti receptiona canale digitale fara media boxul de la compania de cablu. Il am..."

Pareri Samsung 32EH5000 LED Full HD 80 cm,

- Foarte bun
Nota: 3.5/5 din 2 pareri

"Pret bun; calitate imagine foarte buna mai ales daca ai un receiver HD. Cautarea automata a programelor dureaza cam mult (aprox 10 minute); meniul este putin cam greoi..."

Pareri Nescafe Dolce Gusto Melody3 Krups

- Foarte bun
Nota: 4/5 din 1 pareri

"recomand! cea mai buna cafea pt dimineata, e foarte rapid si rezultatul foarte gustos, singurul lucru care nu-mi place e chestia aia care ar trebui sa fie..."

Pareri Samsung VCC4590H3W/BOL

- Excelent
Nota: 5/5 din 1 pareri

"Am acest aspiratot de aproape 6 luni, si sunt foarte multumita de el. Este foarte comod ca nu trebuie sa ai grija sacilor de praf doar golesc compartimentul, il spal..."