Pareri Gadget-uri

54 pareri pentru 29 repere din categoria Gadget-uri
Ordoneaza dupa

Pareri Allview P5 Quad

- Foarte bun
Nota: 3.5/5 din 2 pareri

"Un telefon foarte bun ce sincer mi-a depasit asteptarile. Il am de 2 sapamani si pana acum nu am avut nici o problema cu el. Se misca foarte bine in aplicatii avand in..."

Pareri Samsung Galaxy S4 MINI

- Bun
Nota: 3.3/5 din 3 pareri

"Parerea mea despre acest telefon e ca este foarte mult marketing la mijloc si ca este exact aceeiasi strategie ca si in cazul Galaxy S3 si S3 mini, un telefon mai slab..."

Pareri Huawei Ascend G510

- Foarte bun
Nota: 4/5 din 4 pareri

"Telefonul cu cel mai bun raport pret / calitate al momentului. Ecran foarte mare, imagine buna. Se misca foarte bine, se misca mai greu atunci cand iesi din anumite..."

Pareri HTC One

- Excelent
Nota: 4.7/5 din 3 pareri

"Este un telefon exceptional! La inceput a fost mai greu pana m-am prins ce stie sa faca si unde gasesc fiecare functie/aplicatie. Este foarte rapid iar claritatea..."

Pareri HTC Desire X

- Excelent
Nota: 4.5/5 din 2 pareri

"Am achizitionat acest telefon in urma cu cateva zile (de la o companie de telefonie), iar telefonul mi-a intrecut orice asteptare! Interfata grafica este minunata, se..."

Pareri iPhone 5

- Foarte bun
Nota: 3.5/5 din 2 pareri

"Primul punct forte al acestui smartphone este designul de ultima generatie - usor, subtire, elegant, materialele de constructie sunt premium, metal si sticla, iar..."

Pareri iPad Mini

- Foarte bun
Nota: 3.5/5 din 2 pareri

"Se simte bine in mana si spre deosebire de tabletele mari de 7 inch, are un ecran 4:3, care pentru mine este un real avantaj pentru ca folosesc tableta sa navighez pe..."

Pareri Lenovo G580

- Foarte bun
Nota: 4/5 din 1 pareri

"Am laptop-ul de aproximativ 4 luni, in care l-am folosit la maxim. Eu sunt foarte multumit, procesorul I3 generatia a 3-a de 2.5Ghz si placa video Nvidia Gt635M 128bit..."

Pareri Orange San Remo

- Foarte bun
Nota: 4/5 din 1 pareri

"Finisajele sunt foarte bune, iar aspectul general al smartphone-ului este placut cu toate ca la inceput ecranul de 4,7″ pare prea mare, compenseaza prin..."

Pareri Samsung Galaxy S4

- Excelent
Nota: 4.5/5 din 4 pareri

"Din punctul meu de vedere este cel mai bun telefon de pe piata. Merita pana la ultimul leu. Este foarte inovativ si toate aplicatiile cu care vine mi se par foarte..."
Subcategorii
Mp3-player (0)
Laptop (4)
Telefoane (18)
Tablete (3)
Altele (4)