Pareri Gadget-uri

54 pareri pentru 29 repere din categoria Gadget-uri
Ordoneaza dupa

Pareri Allview P5 Quad

- Foarte bun
Nota: 3.5/5 din 2 pareri

"Cum prima impresie conteaza vreau sa spun ca mi s-a parut un telefon solid cu materiale decente, bine imbinate in concluzie un telefon bine finisat. Sistemul de..."

Pareri Samsung Galaxy S4 MINI

- Bun
Nota: 3.3/5 din 3 pareri

"Detin telefonul de aproape o luna si sunt foarte multumit de el. Dimensiunile reduse pe care le are te fac sa uiti ca ai un telefon cu asa performante. Ca si..."

Pareri Huawei Ascend G510

- Foarte bun
Nota: 4/5 din 4 pareri

"Telefoanele marca Huawei sunt foarte bune, foarte performante, vaspun din experiment a proprietary, am un smartphone Narva Huawei, un model Recent aparut si sunt..."

Pareri HTC One

- Excelent
Nota: 4.7/5 din 3 pareri

"HTC a reusit sa dezvolte un telefon exceptional. Cu caracteristicile lui: BlinkFeed, Zoe, Ultrapixel camera, Dual Front Speakers, Sense TV, telefonul inoveaza in toate..."

Pareri HTC Desire X

- Excelent
Nota: 4.5/5 din 2 pareri

"Recomand tuturor acest telefon! Este placut ca si design, lucreaza rapid si le stie pe toate. Nu am nimic negativ de zis despre el si nu vreau sa ma considerati un..."

Pareri iPhone 5

- Foarte bun
Nota: 3.5/5 din 2 pareri

"Primul punct forte al acestui smartphone este designul de ultima generatie - usor, subtire, elegant, materialele de constructie sunt premium, metal si sticla, iar..."

Pareri iPad Mini

- Foarte bun
Nota: 3.5/5 din 2 pareri

"Se simte bine in mana si spre deosebire de tabletele mari de 7 inch, are un ecran 4:3, care pentru mine este un real avantaj pentru ca folosesc tableta sa navighez pe..."

Pareri Lenovo G580

- Foarte bun
Nota: 4/5 din 1 pareri

"Am laptop-ul de aproximativ 4 luni, in care l-am folosit la maxim. Eu sunt foarte multumit, procesorul I3 generatia a 3-a de 2.5Ghz si placa video Nvidia Gt635M 128bit..."

Pareri Orange San Remo

- Foarte bun
Nota: 4/5 din 1 pareri

"Finisajele sunt foarte bune, iar aspectul general al smartphone-ului este placut cu toate ca la inceput ecranul de 4,7″ pare prea mare, compenseaza prin..."

Pareri Samsung Galaxy S4

- Excelent
Nota: 4.5/5 din 4 pareri

"Per total un telefon foarte reusit. M-a impresionat softul foarte bine pus la punct si usor de folosit, designul si calitatea ecranului. Consider utile si functiile..."
Subcategorii
Mp3-player (0)
Laptop (4)
Telefoane (18)
Tablete (3)
Altele (4)