Pareri Gadget-uri

54 pareri pentru 29 repere din categoria Gadget-uri
Ordoneaza dupa

Pareri Allview P5 Quad

- Foarte bun
Nota: 3.5/5 din 2 pareri

"Cum prima impresie conteaza vreau sa spun ca mi s-a parut un telefon solid cu materiale decente, bine imbinate in concluzie un telefon bine finisat. Sistemul de..."

Pareri Samsung Galaxy S4 MINI

- Bun
Nota: 3.3/5 din 3 pareri

"Am avut ocazia de a butona acest telefon dar am ajuns la concluzia ca are aceleasi performante ca si Samsung Galaxy S4 doar ca este mai mic, dar cu toate astea pretul..."

Pareri Huawei Ascend G510

- Foarte bun
Nota: 4/5 din 4 pareri

"Eu detin acest telefon de aproximativ 2 luni si pot sa spun ca sunt foarte multumit de el. Meniul principal este putin cam lent dar asta datorita softului, lucru care..."

Pareri HTC One

- Excelent
Nota: 4.7/5 din 3 pareri

"HTC a reusit sa dezvolte un telefon exceptional. Cu caracteristicile lui: BlinkFeed, Zoe, Ultrapixel camera, Dual Front Speakers, Sense TV, telefonul inoveaza in toate..."

Pareri HTC Desire X

- Excelent
Nota: 4.5/5 din 2 pareri

"Recomand tuturor acest telefon! Este placut ca si design, lucreaza rapid si le stie pe toate. Nu am nimic negativ de zis despre el si nu vreau sa ma considerati un..."

Pareri iPhone 5

- Foarte bun
Nota: 3.5/5 din 2 pareri

"Sincer este overpriced pentru ce ofera. Este practic un iphone4s un pic mai lung. Chiar daca tehnic are specificatii mai bune, pentru utilizatorul averege (poze,..."

Pareri iPad Mini

- Foarte bun
Nota: 3.5/5 din 2 pareri

"Se simte bine in mana si spre deosebire de tabletele mari de 7 inch, are un ecran 4:3, care pentru mine este un real avantaj pentru ca folosesc tableta sa navighez pe..."

Pareri Lenovo G580

- Foarte bun
Nota: 4/5 din 1 pareri

"Am laptop-ul de aproximativ 4 luni, in care l-am folosit la maxim. Eu sunt foarte multumit, procesorul I3 generatia a 3-a de 2.5Ghz si placa video Nvidia Gt635M 128bit..."

Pareri Orange San Remo

- Foarte bun
Nota: 4/5 din 1 pareri

"Finisajele sunt foarte bune, iar aspectul general al smartphone-ului este placut cu toate ca la inceput ecranul de 4,7″ pare prea mare, compenseaza prin..."

Pareri Samsung Galaxy S4

- Excelent
Nota: 4.5/5 din 4 pareri

"Din punctul meu de vedere este cel mai bun telefon de pe piata. Merita pana la ultimul leu. Este foarte inovativ si toate aplicatiile cu care vine mi se par foarte..."
Subcategorii
Mp3-player (0)
Laptop (4)
Telefoane (18)
Tablete (3)
Altele (4)