Pareri Gadget-uri

54 pareri pentru 29 repere din categoria Gadget-uri
Ordoneaza dupa

Pareri Allview P5 Quad

- Foarte bun
Nota: 3.5/5 din 2 pareri

"Un telefon foarte bun ce sincer mi-a depasit asteptarile. Il am de 2 sapamani si pana acum nu am avut nici o problema cu el. Se misca foarte bine in aplicatii avand in..."

Pareri Samsung Galaxy S4 MINI

- Bun
Nota: 3.3/5 din 3 pareri

"Am avut ocazia de a butona acest telefon dar am ajuns la concluzia ca are aceleasi performante ca si Samsung Galaxy S4 doar ca este mai mic, dar cu toate astea pretul..."

Pareri Huawei Ascend G510

- Foarte bun
Nota: 4/5 din 4 pareri

"Salut! Detin acest telefon de aproximativ 6 luni. Sunt foarte multumit de tot ce tine de felul cum ruleaza jocurile si aplicatiile,de claritatea sunetului si a..."

Pareri HTC One

- Excelent
Nota: 4.7/5 din 3 pareri

"Maladetz telefon cum s-ar spune-n rusa. Recomandat mie-n suta!"

Pareri HTC Desire X

- Excelent
Nota: 4.5/5 din 2 pareri

"Recomand tuturor acest telefon! Este placut ca si design, lucreaza rapid si le stie pe toate. Nu am nimic negativ de zis despre el si nu vreau sa ma considerati un..."

Pareri iPhone 5

- Foarte bun
Nota: 3.5/5 din 2 pareri

"Primul punct forte al acestui smartphone este designul de ultima generatie - usor, subtire, elegant, materialele de constructie sunt premium, metal si sticla, iar..."

Pareri iPad Mini

- Foarte bun
Nota: 3.5/5 din 2 pareri

"Nu stiu daca a observat multa lume faptul ca iPad Mini nu mai are integrat sistemul GPS ceea ce inseamna ca aplicatiile dedicate nu vor functiona in lipsa unui semnal..."

Pareri Lenovo G580

- Foarte bun
Nota: 4/5 din 1 pareri

"Am laptop-ul de aproximativ 4 luni, in care l-am folosit la maxim. Eu sunt foarte multumit, procesorul I3 generatia a 3-a de 2.5Ghz si placa video Nvidia Gt635M 128bit..."

Pareri Orange San Remo

- Foarte bun
Nota: 4/5 din 1 pareri

"Finisajele sunt foarte bune, iar aspectul general al smartphone-ului este placut cu toate ca la inceput ecranul de 4,7″ pare prea mare, compenseaza prin..."

Pareri Samsung Galaxy S4

- Excelent
Nota: 4.5/5 din 4 pareri

"In opinia mea,este smartphone-ul anului 2013. Am ramas impresionat de autonomia mare a bateriei in ciuda display-ului mare de 5 inch, si de calitatea pozelor. Aveam o..."
Subcategorii
Mp3-player (0)
Laptop (4)
Telefoane (18)
Tablete (3)
Altele (4)