Pareri Gadget-uri

54 pareri pentru 29 repere din categoria Gadget-uri
Ordoneaza dupa

Pareri Allview P5 Quad

- Foarte bun
Nota: 3.5/5 din 2 pareri

"Un telefon foarte bun ce sincer mi-a depasit asteptarile. Il am de 2 sapamani si pana acum nu am avut nici o problema cu el. Se misca foarte bine in aplicatii avand in..."

Pareri Samsung Galaxy S4 MINI

- Bun
Nota: 3.3/5 din 3 pareri

"Parerea mea despre acest telefon e ca este foarte mult marketing la mijloc si ca este exact aceeiasi strategie ca si in cazul Galaxy S3 si S3 mini, un telefon mai slab..."

Pareri Huawei Ascend G510

- Foarte bun
Nota: 4/5 din 4 pareri

"Telefonul cu cel mai bun raport pret / calitate al momentului. Ecran foarte mare, imagine buna. Se misca foarte bine, se misca mai greu atunci cand iesi din anumite..."

Pareri HTC One

- Excelent
Nota: 4.7/5 din 3 pareri

"Maladetz telefon cum s-ar spune-n rusa. Recomandat mie-n suta!"

Pareri HTC Desire X

- Excelent
Nota: 4.5/5 din 2 pareri

"Recomand tuturor acest telefon! Este placut ca si design, lucreaza rapid si le stie pe toate. Nu am nimic negativ de zis despre el si nu vreau sa ma considerati un..."

Pareri iPhone 5

- Foarte bun
Nota: 3.5/5 din 2 pareri

"Sincer este overpriced pentru ce ofera. Este practic un iphone4s un pic mai lung. Chiar daca tehnic are specificatii mai bune, pentru utilizatorul averege (poze,..."

Pareri iPad Mini

- Foarte bun
Nota: 3.5/5 din 2 pareri

"Nu stiu daca a observat multa lume faptul ca iPad Mini nu mai are integrat sistemul GPS ceea ce inseamna ca aplicatiile dedicate nu vor functiona in lipsa unui semnal..."

Pareri Lenovo G580

- Foarte bun
Nota: 4/5 din 1 pareri

"Am laptop-ul de aproximativ 4 luni, in care l-am folosit la maxim. Eu sunt foarte multumit, procesorul I3 generatia a 3-a de 2.5Ghz si placa video Nvidia Gt635M 128bit..."

Pareri Orange San Remo

- Foarte bun
Nota: 4/5 din 1 pareri

"Finisajele sunt foarte bune, iar aspectul general al smartphone-ului este placut cu toate ca la inceput ecranul de 4,7″ pare prea mare, compenseaza prin..."

Pareri Samsung Galaxy S4

- Excelent
Nota: 4.5/5 din 4 pareri

"Per total un telefon foarte reusit. M-a impresionat softul foarte bine pus la punct si usor de folosit, designul si calitatea ecranului. Consider utile si functiile..."
Subcategorii
Mp3-player (0)
Laptop (4)
Telefoane (18)
Tablete (3)
Altele (4)