Pareri IT si Calculatoare

19 pareri pentru 12 repere din categoria IT si Calculatoare
Ordoneaza dupa

Pareri Razer Electra Essential

- Foarte bun
Nota: 3.5/5 din 2 pareri

"Castile sunt foarte bune pentru muzica si gaming, extraordinar de comode, bureti foarte moi ce izoleaza sunetul, fidelitate foarte buna, atentia la detalii foarte..."

Pareri Razer Naga Epic

- Foarte bun
Nota: 4.3/5 din 3 pareri

"Este foarte util ca il poti folosi cu fir (recomand scoaterea bateriei) pentru gaming dar si wireless pentru alte activitati ce nu necesita o acuratete atat de mare...."

Pareri Monitor LED Dell U2412M

- Foarte bun
Nota: 3.5/5 din 2 pareri

"Eu am testat acest monitor si are o problema cu semnal TV (folositnd un TV tuner extern) pe oricare dintre intrari. Nu poate reda la 50Hz si face conversie la 60Hz,..."

Pareri ASUS RT-N56U

- Excelent
Nota: 4.5/5 din 2 pareri

"M-a impresionat prin design-ul futurist ÅŸi elegant, dimensiunile reduse (172 x 145 x 60 mm) si, cel mai important, prin performante. Poate fi tinut in coltul casei..."

Pareri Kingmax 4GB, DDR3, 1333MHz

- Foarte bun
Nota: 4/5 din 1 pareri

"O memorie foarte buna. Cel mai bun raport pret/calitate. Nu aduce un spor de performanta foarte mare, chiar daca functioneaza la frecvente de 1333 Mhz, are latentele..."

Pareri Flash SSD Kingston V300

- Excelent
Nota: 5/5 din 1 pareri

"Am ramas complet fara cuvinte cand am vazut cat de repede functioneaza PC-ul multumita acestei componente. Transforma radical calculatorul, Windows-ul se incarca mult..."

Pareri Sapphire AMD Radeon HD 7850

- Excelent
Nota: 5/5 din 1 pareri

"Fantastica placa! Pret foarte bun pentru performantele-i fara masura. Recomand!"

Pareri Windows 8

- Foarte bun
Nota: 3.5/5 din 2 pareri

"Personal sunt multumit de noul Windows, putin incomod la inceput datorita lipsei clasicului buton de start. Am ramas uimit de rapiditatea cu care se deschide (aprox 15..."

Pareri Tastatura Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000

- Foarte bun
Nota: 4/5 din 1 pareri

"O tastatura foarte buna, nu stiu pretul deoarece mi-a fost facuta cadou si sunt genul care scrie pe orice fel de tastatura, dar aceasta chiar m-a impresionat, la..."

Pareri Mouse Hama Urage EVO

- Excelent
Nota: 4.5/5 din 2 pareri

"Am mouse-ul de aproximativ 3 luni si pana in momentul de fata s-a comportat impecabil. Pro: Design, Greutate, Picioruse de teflon, Fir textil Con: Mi s-a parut un..."
Subcategorii
Monitoare (1)
Calculatoare (0)
Periferice (5)
Componente PC (3)
Retelistica (1)
Software (2)
Altele (0)